Loopbaan Buro Factor D

voor wie is loopbaancoaching

Zet de volgende stap met een loopbaancoach in Groningen

Met een loopbaancoach in Groningen vind je het geluk in je werk terug en kun je weer vol hartelust je ambitie volgen

“Doe werk waar je gelukkig van wordt, en je zal nooit een dag in je leven werken.”

We horen het zo vaak en het klinkt zo gemakkelijk, maar in realiteit ligt het vaak toch net even anders.

Misschien herken je jezelf hier wel in: Je hebt een studie gevolgd met een goede baan voor ogen en hebt grote dromen om de wereld te zien. Maar nu ben je al enige tijd verder en lijk je toch vast te zitten in een baan waar je niet op je plek zit en je niet tevreden voelt.

Of heb je in het verleden keuzes gemaakt en werk je al een tijd in een functie waar je op uitgekeken bent. Je wilt wat anders maar hebt geen idee waar jouw ambitie ligt en hoe je hier voeten en handen aan moet geven.

Daarnaast zie je op social media mensen die wel het perfecte plaatje hebben. Ze maken de grote reizen waar jij ook van droomt en lijken ook een carrière te hebben die op rolletjes loopt. En natuurlijk weet je wel dat je op social media alleen de positieve aspecten van iemands leven ziet, maar toch knaagt het…

Je voelt dat het anders moet, dat het anders kan. Dat jij ook werk kan doen dat er toe doet en waar jij blij van wordt.

Het is tijd om je hart te volgen en te luisteren naar je ambities, maar je weet niet waar je moet beginnen. De grote hoeveelheid keuzes zorgen voor stress en het lijkt alsof je de zekerheden in je leven moet opgeven. Best eng.

Het kan ook anders, met een loopbaancoach zet je snel grote stappen

Ik help je als loopbaancoach bij de vragen waar je zelf al een tijdje mee worstelt. De vragen die je leven lijken te beheersen maar waar je alleen niet uitkomt. Met mij als loopbaancoach zet je al snel grote stappen in de juiste richting.

Samen gaan we op zoek naar de juiste keuze in jouw loopbaan en ontwikkeling. Dit doe je door de kern van je onzekerheden te vinden. Want waarom durf je je hart eigenlijk niet te volgen? Waarom lijkt die stap van de verandering zo groot? En wat zou er gebeuren als je ervoor kiest om te werken op je eigen manier?

Mijn doel als loopbaancoach is om je te helpen betekenis in je werk te vinden, zodat jij je gelukkig kunt voelen. Zowel op het werk als daarbuiten. Ik wil je helpen bij je dromen, of dat nou een andere functie is, kiezen voor het ondernemerschap of een grote reis maken.

Je hoeft niet langer met een bezwaard gevoel naar jouw werk te gaan. Je kunt iedere morgen weer vol goede moed uit bed stappen en ‘s avonds thuiskomen met een voldaan gevoel, wetende dat je alles uit je dag hebt gehaald.

Niets is mooier dan mensen te zien opbloeien en geluk te vinden op het werk en in het leven.

Begin met de volgende stap in jouw carrière en meld je aan voor coaching

Als jij jezelf hierin herkent en zoekt naar een loopbaancoach in Groningen en omgeving, dan ga ik graag het gesprek met je aan.

Natuurlijk beginnen we met een vrijblijvend gesprek waar we elkaar persoonlijk beter leren kennen. Daarna is het tijd om te kijken naar waar je advies nodig hebt op loopbaan gebied en hoe we jouw kwaliteiten in de toekomst tot hun recht kunnen laten komen.

Misschien heb je zelf nog vragen over een traject en vind je het lastig om een nieuwe weg in te slaan. Ook dit komt aan bod. Pas als de persoonlijke klik er is kunnen we aan de slag om je advies te geven dat werkt en je daadwerkelijk gaat helpen.

Klik op de knop om je aan te melden voor een gratis kennismakingsgesprek: