Loopbaan Buro Factor D

Coaching

Heb je liever de volledige aandacht bij jouw loopbaanvraagstuk dan biedt buro Factor D naast trainingen ook individuele begeleiding aan waar je 1-op-1 met mij in gesprek gaat. 

Kennismaking
Ik start een coachtraject altijd met een vrijblijvende kennismaking. Het is namelijk van belang dat er een klik is en dat ik je ook daadwerkelijk kan helpen. Tijdens deze kennismaking verken ik daarom alvast jouw vraag en check ik of ik de juiste persoon ben voor je. Mocht dit wederzijds het geval zijn dan bepalen we samen de lengte van jouw traject en maken we een afspraak voor onze eerste officiële gesprek. 

Tijdens dit eerste gesprek gaan we dieper in op jouw vraag en bepalen we samen het verloop van je traject en het aantal gesprekken. Deze gesprekken vinden in overleg plaats. 

Het doel van een traject 
Jou de benodigde inzichten en handvatten te geven omtrent jouw vraagstuk zodat je zelf stappen gaat zetten. Een voorbeeld hierbij is dat we eerst inzoomen op waar je nu staat en wat jouw doel is, de volgende stap is inzichtelijk krijgen wie je bent, wat jouw drijfveren en waarden zijn. Daarna kijken we wat jij wilt en wat jouw beren op de weg zijn. Om vervolgens te kijken waar de mogelijkheden liggen; jouw kansen en leerdoelen. Al deze bevindingen sluiten we af met een concreet stappenplan.

Mijn stijl van coachen
Dat kenmerkt zich door positiviteit en daadkracht. Ook haal ik je uit je comfortzone en prikkel ik je. Na ons gesprek krijg je van mij passende opdrachten mee naar huis om mee aan de slag te gaan. Dus niet alleen praten maar ook doen!

PS. Vanaf 1 december zijn er ook weer ontwikkeladviestrajecten van NL leert door beschikbaar >>

Praktisch

  •  De gesprekken vinden plaats in een ruimte waar de Coronaregels in acht genomen worden.
  • Locatie van de gesprekruimte: Friesestraatweg 24-2 in Groningen
  • Na de vrijblijvende kennismaking houden we een intakegesprek om de doelen helder te stellen en het traject te bepalen
  • Elk gesprek duurt 1 uur
  • Afspraken worden in overleg plaats en vinden overdag plaats
  • Investering; vraag een offerte aan